fbpx

Временно спират движението в част от „Брезовско шосе“

Временно спират движението в част от „Брезовско шосе“ заради

мащабни дейности по водния проект

 

Улица „Брезовско шосе“ се затваря за движение на пътни превозни средства в участъка от ул. „Полет“ до бул. „Северен“ за времето от 20 ч. на 18 март (петък) до 22 ч. на 20 март (неделя). Това съобщиха от ОП „Организация и контрол на транспорта“.

Причината са строително-монтажни работи по изпълнението на интегрирания проект за водите на Пловдив. Със специализирана тежка техника при кръстовището с ул. „Полет“ предстоят изкопни дейности с дълбочина около 8 метра, необходими за поставянето на нови водопроводни и канализационни тръби.

За да се гарантира безопасността, се налага спиране на движението. От Община Пловдив се извиняват на гражданите за временното неудобство, надяват се на разбиране.

Прави се всичко възможно да се осигури достъпът на автомобили до търговските комплекси на „Брезовско шосе“. Пътуващите в посока Войводиново ще трябва да заобикалят по ул. „Васил Левски“ и надясно по ул. „Полет“.

Автобусите по линии №9 и 12 от градския транспорт ще обръщат на около 50 метра преди  строителния обект. По линия №15 продължава пътуването до Войводиново, като автобусите ще минават край завод „Ален мак“ и по ул. „Полет“.