fbpx

ВНИМАНИЕ! – Как загубих 200лв за по-малко от 60 секунди.

Да загубиш 200лв. за 60 секунди! (всъщност бяха доста по-малко) Поредният експеримент, който направихме с подкрепата на Rick d’Whalе в крипто трейдинга. Направихме експеримент, в който участвахме в пускането на новия койн DAR и бяхме едни от първите закупили го. Защо това се оказа неуспешно и какви са причините при определени условия този развой на събитията да е предначертан може да разберете, като изгледате краткото ни видео. Ще видите запис как закупуваме койна и какво се случва с пазара в този момент.

Ще ви покажем и колко изкарахме от бота, който настроихме в предишно видео, което може да видите тук: https://www.youtube.com/watch?v=RBClL…

С подкрепата на : Rick d’Whale

Всички епизоди на Crypto Пари можете да гледате тук : https://www.youtube.com/playlist?list…

⭐ PIONEX: ? https://www.pionex.com/en-US/sign/ref… Безплатен за използване крипто бот, с изключително ниска такса за търговия (0,05%)

⭐ BINANCE: ? https://accounts.binance.com/en/regis… С този линк получавате 20% отстъпка от ВСИЧКИТЕ си такси за търговия в една от най-големите криптоборси в света. (Която така или иначе е популярна с изключително ниските си такси)