fbpx

Привличане на нов партньор или хармонична любовна връзка

Напрежение, стрес, изолация, срокове в работата, лоши вести и още много събития от този сорт са едни от главните причини за влошаване на връзката ни или за липсата на такава. Статистиката сочи, че последните 2 години процентът на връзките завършили с раздяла се е покачил драстично.

Социалната дистанция и покачилото се напрежение във всеки един от нас води до все по-трудно откриване на подходящ партньор.

Какво да направим? Как да си помогнем?

Ако очаквате в следващите редове да ви разкрием някаква панацея или някое магическо хапче ще си загубите времето продължавайки надолу. Ако обаче сте готови да промените нещо, да опитате нови методи, да започнете промяна, то тогава прочетете много внимателно следващите редове.

Ще ви споделим за метода Неврографика или наричано на руски Нейрографика. Това е инструмент и начин за справяне с всички блокажи, ограничения и притеснения. С него преобразуваме реалността, формираме и трансформираме несъзнаваното. Създаден е от руския архитект, психолог и философ проф. Павел Пискарев.

По повод празника на влюбените, психологът Деница Андонова подарява техника с неврографика, с която всеки може да нарисува мечтаната връзка. Чрез тази практика ще хармонизирате отношенията си и ще се заредите с още повече любов, страст, романтика.

Ако обаче сте в процес на намиране на нов партньор то тогава тази практика ще ви помогне да се отворите, да обичате и да бъдете обичани.