fbpx

Нови серии за Инвестиции и Крипто

Ниските или по-скоро липсата на лихви по влоговете в банковия сектор накара много хора да потърсят алтернатива за доходност от спестяванията си.

Поради липсата на разнообразно съдържание на български език, което да запознава потребителите с различните възможности съществуващи пред тях за инвестиция, един от най – разпространените варианти в България за това е инвестицията в недвижим имот.

Ето защо създадохме Инвестиции и Крипто, за да ви запознаем подробно със съществуващите инструменти и възможности за инвестиции на световния пазар. Освен това създаваме подробни видеа „Как да?“, в които ви показваме стъпка по стъпка как да направите всичко сами.

Представяме ви първата порция от видеа, които са насочени към крипто инвестициите. Започваме от А и Б, а за старт избрахме този тип инвестиция поради ниските цени в момента на този пазар и създалия се прозорец за инвестиция.

  1. Как да заредим сметката си в Бинанс ( Binance )

В това видео ще ви покажем стъпка по стъпка как да заредите пари във вашия бинанс акаунт. Ще преминем и през някой от най-основните инструменти. „Бинанс“ е една от най-големите криптоборси в света. Името ѝ идва от съчетание на финансовите термини „бинарни“ и „финанси“. Основана едва през 2017 година, тя е една от най-бързо развиващите се в глобален мащаб финансова институция. Борсата търгува със стотици криптовалути. Двойките за възможна търговия обикновено са свързани с Бинанскойн (BNB), Биткойн (BTC), Етериум (ETH) или USDT.

2. Купуване на крипто и лихва от крипто

В това видео ще ви покажем стъпка по стъпка как да купите желаната от вас крипто валута. Също така ще научите как тя да ви носи допълнителни доходи, като само с няколко клика я поставите на лихва отново в същата платформа.

3. Стартова площадка ( Launchpool )

В това видео ще ви покажем стъпка по стъпка как да участвате в стартирането на нови Проекти (койни и валути). Разглеждаме така наречения Launchpool или Стартова площадка в Бинанс. Различните проекти ще ви донесат различен процент доходност и награди. Имате възможност да избирате между различни програми.

4. NFT Покупка и Продажба

В това видео ще ви покажем стъпка по стъпка как да участвате в търговията с така наречените NFT-ита. От къде и как да закупите ? Къде и как да продадете? Всичко това ще научите в това видео.

5. Крипто дебитна Visa карта

В това видео ще ви покажем стъпка по стъпка как да си създадете виртуална и физическа дебитна карта от Бинанс, с която да харчите вашите крипто валути, където пожелаете стига в обекта да приемат Visa дебитна карта. Освен това, всеки път когато харчите суми през вашата крипто дебитна карта, според потреблението ви от Бинанс ви връщат процент от изхарчената сума.

6.Как да правим пари от Liquid Swap?

В това видео ще ви покажем стъпка по стъпка как се печели от Liquid swap. То представлява децентрализирано приложение в Бинанс където в така наречения басейн( пул ) търговците могат да разменят една крипто валута за друга, като същевременно плащат по-малка такса от тази, която биха имали, ако използваха централизирания инструмент в бинанс на „трейд“. Едновременно с това дават ликвидност към валутната двойка на този басейн и получават част от таксата, която бинанс таксуват трейдърите. В зависимост от обемите стойността на наградата се променя. Докато вашата инвестиция стои в така наречения басейн (пул ) вие получавате вашата „порция“ (процент) от таксата за сделките осъществили се през него, пропорционално на инвестицията ви.

7. Печалба от DUST ( Крипто Прах )

В това видео ще ви покажем стъпка по стъпка как да печелите от така наречения DUST, или казано директно остатъка от всяка крипто сделка. В повечето случаи го събираме, обръщаме и добавяме към наличната ни валута. Тук ще ви покажем една друга перспектива за инвестиция с така наречените прашинки.

За още полезна и интересна информация относно инвестиции и крипто може да се абонирате за нашата група https://grupata.bg/grupi/crypto/

БОНУС: Инвестиции от бъдещето с Илиан Клонов

С Илиан Клонов разговаряме по темата Инвестиции. Даваме пример с това, какво е прието като стандартна инвестиция за пределите на България, след което разглеждаме алтернативите ѝ посредством най-различни инвестиционни инструменти.

Очаквайте още интересни видеа на тема инвестиции и разбира се подробни инструкции „Как да?“ – се справите сами!