fbpx

Мистерията на село Царичина

Мистерията на село Царичина, една от най-големите в съвременната ни история .

През 1990 година Българската армия започва разкопки, като обекта по-късно става  секретен. Военните бяха обвинени за източване на средства, но дали това е истината?

Съвместно с военните в Царичина работят и няколко екстрасенси, а водеща е Ели Логинова. На по-късен етап, участие взима и прочутата Баба Ванга.

На нас ни е известно, че Царичината дупка е изкопан от военните  тунел, а всъщност тунела е съществувал преди намесата им , те просто са го изчистили. Коридорите на ,,дупката’’  били запълнени с пълнеж, който се е състоял от каменни тухли и смазка. С помощта на Ели Логинова и свръхестественото й контактуване, екипът се движи безопасно по тунела.

Димитър Сираков, който е част от екипа, сънува, че трябва да се срещне с Баба Ванга .Той отива при нея с Генерал Динев и Логинова.

Думите на Ванга били следните:

Какво търсите там? То е ни маж, ни жена, жута маймуна, за какво ви е?“. 

Известната предсказателка също познала, че са стигнали на около стотния метър на тунела.

Военните прекратяват операцията, поради причината , че са похарчени много средства, съответно е имало и подозрения, че има злоупотреби.

Мистериозната операция може да е приключила, но любопитството на хората не е. Мнозинството смятат, че обявената ,,причина’’ е една завеса за обществото ни, но следният въпрос  ще бъде винаги актуален: Каква е истината за Царичина? , а отговорът е загадка.