fbpx

Какво отне “Приятели” от истинския живот на актьорите?

Чували сме, че славата и парите дават, но и взима много. В следващите редове ще разберем каква е била цената, която са платили звездите от сериала „Приятели“ за това, че са участвали в един от най-хитовите ситкоми до сега. През какви перипети са преминали актьорите от сериала и как всичко това е останало скрито за нас, зрителите, гледайки цяло десетилетие Джоуи, Рейчъл, Чандлър, Фиби, Моника и Рос, за които сякаш животът беше едно непрестанно веселие.

Дженифър Анистън (Рейчал)

Тя беше женена за Брад Пит. Честото поддържане на връзка от разстояние, заради ангажиментите на двамата, слага край на техните взаимоотношения. Говори се, че Пит взима окончателно решение да напусне Анистън, след като се влюбва в Анджелина Джоли по време на снимките „Мистър и мисис Смит“. След тази раздяла, Дженифър така и не среща човека, който да я накара да се почувства готова да стане майка и така тя остава без деца.

Дейвид Шумър (Рос)

Споделя, че сериалът до голяма степен е виновен за провала на доста от личните му връзки. Започнал да се съмнява във всичко и всеки. След приключване на ангажимента си в приятели, решава да изостави актьорската си кариера, искайки просто да бъде оставен на спокойствие. Сега той се изявява като продуцент.

Лиса Кудроу (Фийби)

Тя споделя, че ролята за нея е била голямо изпитание, поради факта, че тя е изключително набожна. Кудроу, която в сериала е изключително разкрепостена, всъщност, започвайки снимките на сериала (31-годишна), не е била докосвана от мъж и това останало така до сватбата ѝ.

Матю Пери (Чандлър)

Той така да се каже, го удря през просото. Самият актьор признава, че му се губят цели 3 години от снимките на сериала заради прекомерната употреба на наркотици и алкохол. Положението било толкова сериозно, че е нямало как да бъде скрито от останалите замесени в сериала и всички да било наясно със състоянието му и какво се случва в почивките по време на снимки. На 2 пъти влиза в клиника, за да лекува зависимостта си.

Кортни Кокс (Моника)

Това да си постоянно на екран и да имаш безброй фенове несъмнено те прави суетен. Е, изглежда Кокс значително е прекрачила границата на суетата и се е пристрастила към пластичните операции. Тя си поставя филъри и се подлага на множество операции за подмладяване. Самата тя осъзнава, че е прекалила с всичко това и признава, че е имала чувството, че трябва да остане вечно млада, за да не разочарова феновете си. В крайна сметка премахва всички филъри от лицето си и решава, че ще се остави в ръцете на времето.

Мат Лебланк (Джоуи)

След края на „Приятели“ персонажът на Джоуи продължава живота си в собствен сериал. За жалост, сериалът претърпява пълен крах, което може би се дължи на причината, че по същото време малката дъщеричка на Лебланк е диагностицирана с рядко заболяване. Разкъсан от чувството за дълг да направи сериала успешен и същевременно неизвестността от това какво ще се случи с дъщеря му, го поставят на ръба на нервен срив и депресия. Мат взима решение да се оттегли от актьорството за известно време.