fbpx

Как да стартираме КРИПТО БОТ в Pionex – за начинаещи

Крипто пазарите бележат нови върхове. С нарастване на търговията с криптовалута все повече хора искат да се включат и да бъдат част от търговията с различни койни. Напредналите технологии вече позволяват това да става за секунди и то през мобилните ни телефони. Процесът е толкова опростен, че човек вече в рамките на 5 минути може да регистрира свой дигитален портфейл и да го зареди с желаната от него валута. Ако това ви се струва много скучно, може да настройте свой робот, който да търгува с активите ви и да генерирате печалби от разликата в курса. В това видео ще ви покажем как да си създадете профил в Binance, да прехвърлите активите си в Pionex, където да настроите свой бот, който да търгува. Примерът, който даваме е с най-обсъжданания през последните седмици койн SHIB-a

⭐ PIONEX: ? https://www.pionex.com/en-US/sign/ref… Безплатен за използване крипто бот, с изключително ниска такса за търговия (0,05%)

⭐ BINANCE: ? https://accounts.binance.com/en/regis… С този линк получавате 20% отстъпка от ВСИЧКИТЕ си такси за търговия в една от най-големите криптоборси в света. (Която така или иначе е популярна с изключително ниските си такси)