fbpx

Как да правим пари от Liquid Swap

В това видео ще ви покажем стъпка по стъпка как се печели от Liquid swap. То представлява децентрализирано приложение в Бинанс където в така наречения басейн( пул ) търговците могат да разменят една крипто валута за друга, като същевременно плащат по-малка такса от тази, която биха имали, ако използваха централизирания инструмент в бинанс на „трейд“. Едновременно с това дават ликвидност към валутната двойка на този басейн и получават част от таксата, която бинанс таксуват трейдърите. В зависимост от обемите стойността на наградата се променя. Докато вашата инвестиция стои в така наречения басейн (пул ) вие получавате вашата „порция“ (процент) от таксата за сделките осъществили се през него, пропорционално на инвестицията ви.

За още полезна и интересна информация относно инвестиции и крипто може да се абонирате за нашата група.

–==== ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ===–
Съдържанието е с образователна и развлекателна цел.Изложени са лични мнения.Не съдържа финансови съвети.

⭐ BINANCE: ? https://accounts.binance.com/en/regis… С този линк получавате 20% отстъпка от ВСИЧКИТЕ си такси за търговия в една от най-големите криптоборси в света. (Която така или иначе е популярна с изключително ниските си такси)

⭐ PIONEX: ? https://www.pionex.com/en-US/sign/ref… Безплатен за използване крипто бот, с изключително ниска такса за търговия (0,05%)