fbpx

Групата гостува на Вкусната Игра

Миналата седмица нашият репортер и създател на сладки и солени изкушения Илина Карауланова участва в рубриката Вкусната Стая на кулинарната онлайн медия Вкусната Игра.

Заедно с дъщеричката ѝ Рали приготвиха три вкусотийки- бързи и лесни като детска игра. Чарът на тези ястия се крие в тайните им съставки. Вероятно вече се чудите кои са те. Изгледайте гостуването на Илина във Вкусната Стая и ще разберете.

Много се вълнуваме, защото имаме да ви съобщим още една интересна новина.

Тази събота в Youtube канала на Вкусната игра стартира ново кулинарно предаване „По-вкусно у дома с Атанас Балкански“. След епичното му участие в Hell’s Kitchen Bulgaria, любимецът на малки и големи идва в кухнята на Вкусната игра, за да представи на зрителите по-вкусната страна на домашната кухня. Негов помощник готвач ще бъде самата Галина Илиева- създател на Tasty Game Media и Вкусната Игра. Всяка събота лично от Шеф Атанас Балкански ще научавате много нови техники за готвене. Той ще ви показва как с достъпни за всеки продукти, можете да приготвите истински кулинарни шедьоври, с които да очаровате семейството и близките си.

Очаквайте тази събота новото кулинарно предаване „По-вкусно у дома с Атанас Балкански“ от 19 ч. в Youtube канала и фейсбук страницата на Вкусната Игра.

Ако сте любители кулинари и обичате да експериментирате в кухнята.

Ако искате да научите нови трикове, които ще ви помогнат бързо и лесно да превъплъщавате продуктите във вкусни ястия.

Съветваме ви да се абонирате за канала и фейсбук страницата на Вкусната Игра още сега, за да получавате известия при премиерата на всяко ново видео.