fbpx

21-Дневен маратон за пари и изобилие / ПОДАРЪК /

Към днешна дата всеки от нас се стреми все повече към финансово благополучие и изобилие.

Сякаш процесите през изминалите няколко години засилиха това наше преследване, а развилата се война през последните няколко месеца още повече засили желанието ни за финансова сигурност.

За разлика от времената, в които технологиите не бяха толкова развити, а животът беше сякаш по-простичък и спокоен, в наши дни ставаме все по-голяма жертва на мотото „Времето е пари“.

С постоянната инфлация и поскъпване на продуктите от първа необходимост ни се налага да ставаме все по-изобретателни. Една част от нас решават просто да намалят разходите, а друга да увеличат приходите.

Ако сте от втория тип, значи най-вероятно тази статия ще ви бъде доста полезна.

В нея няма да откриете светия граал към несметни богатства докато си лежите на дивана и четете това от телефона, няма да ви споделим и за онова магическо хапче, което всички търсят.

Ако обаче сте от хората, които търсят как да се развиват и усъвършенстват, как да постигат по-лесно целите си придобивайки нови знания и умения, хора търсещи вдъхновението и искрата. Е значи сте точно на правилното място.

Един от най-важните аспекти на изобилието или получаването на повече приходи е вашата вътрешна нагласа. Вашето желание и настройка да пожелаете това на подсъзнателно ниво. Или по – просто казано – да го закодирате в мислите си.

Да! Звучи много сложно, шантаво и нереалистично. НЕ! Напротив. Точно обратното е .

Благодарение на Дени Андонова, която е позитивен психолог и инструктор по К-Power и Нейрографика. Може да приложим всичко това по един много лесен и приятен начин, чрез метода за рисуване на неврографика. С този метод, рисувайки, ние можем да работим със себе си. Да изчистим нашата отправна точка. Ясно да заявим какво желаем да получим от живота. Ако трябва да се изразим по-илюстративно – този процес ще ни помогне да направим, така да се каже, фината настройка между мечтите и действията си.

Дени Андонова работи с хора от 5 континента. Всички те, независимо дали участват в индивидуални консултации или групови практики, споделят за бързите резултати на нейните програми.

Тук естествено, по стара Българска традиция, дори самите ние се отнесохме с доза скептицизъм, но след като част от екипа ни преминаха през определени програми сами се убедихме във високите резултати на методите ѝ.

Най-новата инициатива на Дени Андонова е нейният „21 – дневен маратон за пари и изобилие“ – подарък.

Самата тя споделя, че дълго време се е чудила как може да помогне на колкото се може повече хора в тези тежки времена да преминат по-лесно през предизвикателствата на създалата се икономическа обстановка.

Споделя още с нас, че е на ясно, че не всеки може на даден етап да си позволи платени консултации или пък не се чувства готов да се включи в такива. „Понякога човек има нужда от лекичко побутване, за да тръгне по пътя, който е търсил. Точно това е моята задача. С едно лекичко побутване да дам тази така нужна засилка, когато човек се чувства изгубен и объркан“ – казва тя.

„21 – дневен маратон за  пари и изобилие“ – Подарък може да достъпите напълно свободно в YouTube канала на Дени Андонова.

Заредете се с лист хартия, цветни моливи, маркер и острилка и започнете вашето ново приключение.